SØDE ORD OG ERFARINGER

Det glæder os, at mange har forelsket sig i kalenderen fra Atelier Aarhus:

Omtaler af 2018-kalenderen

"En fysisk og klassisk kalenderbog er altid brugbar og perfekt til ham eller hende, der altid er på farten, og har brug for at holde styr på mange aftaler. Der er både plads til at notere dagens aftaler og få styr på dagens vigtigste gøremål."
Bo Bedre

"Jeg glæder mig så meget til at tage min kalender i brug, men indtil den skal afløse 2017 versionen, får den lov at ligge og pynte på mit skrivebord."
- Ditteblog.dk 

"Klar til 2018 med kalender fra Atelier Aarhus med plads til huskelister, drømme og planer."
- Emily Salomon

"Nu har jeg altså købt en fysisk kalender fra Atelier Aarhus. Sådan en gammeldags, lækker sag – i det skønneste design og med form som en rigtig bog. Min bog."
- Maria Skytte

"Nu har jeg i hvert fald besluttet mig for at fortsætte med en papirkalender,  og for ikke at skulle optegne alle detaljer hver måned, har jeg i stedet investeret i den meget populære kalender fra Atelier Aarhus".
- Dorte Bak

"Jeg ærgrede mig helt ud i hårrødderne, allerede inden 2017 overhovedet var skudt i gang og indtil i mandags! Jeg lurepassede nemlig alt for længe, og nåede derfor aldrig at få fingrene i Atelier Aarhus’ smukke kalender, som blev lanceret for første gang, og var revet væk på ingen tid!"
Have a seat

"Alt er så teknisk og computerbaseret i dag, så det gør mig glad, når der skabes noget som denne (ovenikøbet i så god og smuk en kvalitet)"
Fashionpost 

 

Omtaler af 2017-kalenderen

"Den er æstetisk helt perfekt med et omslag i støvet grøn og guld detaljer. Indholdet er meget overskueligt og ikke mindst virkelig anvendeligt" - Ditteblog.dk 

"Jeg synes simpelthen, den er så fin og gennemført. Den er perfekt for sådan en som mig, der laver et utal af noter, da den både fungerer som en almindelig kalender og desuden har den en indbygget to-do liste"
- Christina Dueholm 

Klar, parat til 2017 med den fine kalender fra Atélier Aarhus."
Emily Salomon 

"For mig er det utroligt inspirerende at se to ildsjæle forene deres smukke universer og kreere så fin en bog."
Golden Ghetto 

Kalenderen er simpelthen så smuk! Jeg er en sucker for alt hvad der har med bøger, planlægning og organisering at gøre. Og prøv lige at se på den – den er virkelig flot!"
- Camilla Tromborg

"Det synes jeg simpelthen er så imponerende, og ikke nok med at kalenderen er vanvittig pæn, så er det indvendige design enormt gennemtænkt og slår den klassiske kalenderopbygning med længer."
Homesick 

"Det er sådan nogle små detaljer, som jeg synes er så sejt ved kalenderen; den er nemlig vildt smuk men den er også bare praktisk."
- Stonemuse 

"Jeg tager virkelig hatten af for det arbejde, de har lagt i kalenderen, og jeg håber, at den kan være med til at starte en lille bølge hvor flere dropper telefonen og i stedet finder den flotte fysiske kalender frem, når aftaler, to-do’s og andet skal skrives bag øret."
Pagik

"Atelier Aarhus' kalenderbog for 2017 er simpelthen så smuk at se på, og når man åbner kalenderen fornemmer man lynhurtigt det gennemgående og enkle design. Kalenderen samler alle to-do lister, planer, noter og indkøbssedler ét sted."
- ChriChri